Liity sinäkin 4H jäseneksi


Jäsenyys mahdollistaa, ei velvoita


4H:n jäsenyys ei velvoita mihinkään, se ainoastaan mahdollistaa lapsen osallistumisen toimintaan, jossa tehdään, tutustutaan ja kokeillaan ilman suoritustavoitteita tai paineita. 

4H:n jäsenenä myös tuet tärkeää, paikallista nuorisotyötä. Kerhotoiminnan rahoituksesta osa eli rahaa ohjaajien palkkoihin tulee myös jäsenmaksuista.

 Lisäksi jäsenenä:

  • Saat valtakunnallisia ja paikallisia jäsenalennuksia
  • 13–28-vuotiaana voit perustaa 4H-yrityksen
  • Tapaturmavakuutus 4H-tapahtumissa 6–28-vuotiaille
  • Voit hakea kansainväliseen 4H-vaihtoon 18–25-vuotiaana


Jäsenmaksu ja liittymislomake

Kontiolahden 4H-yhdistyksen jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 40 €/lapsi tai 85€/perhe. Jäsenyys on voimassa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa. 

Perhemaksulla voivat liittyä jäseneksi kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta alkaen. Varmistathan, että kaikkien perheenjäsenten tiedot ovat lisättynä heti jäsenkauden alussa.

Valitse lomakkeelta ensin Kontiolahden 4H-yhdistys. 
Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

Huom! Älä lisää lapsillesi omia yhteystietojasi. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite saa olla vain yhden kerran tiedoissa.  Lisää lastesi yhteystiedot heidän oman nimen kohtaan, näin lapsi voi ladata oman jäsenkortin.

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.Digitaalinen  jäsenkortti

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. Jos haluat tarkistaa tai muokata tietojasi, pääset päivittämään niitä tällä sivulla olevasta linkistä.

Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi

Digitaalisessa jäsenkortissa pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Käytä samaa matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta vain yhdellä henkilöllä.

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.


4H-jäsenedut

Jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan, esimerkiksi kerhoihin, kilpailuihin, leireille, kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin tai  toimia 4H-yrittäjänä. 

Kerhot ovat jäsenille ilmaisia, lisäksi leireistä ja retkistä saa reilua alennusta!

Jäsenetukortilla saat alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lisäksi jäsenillä on 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.


Tervetuloa mukaan toimintaan!