Liity sinäkin 4H jäseneksi


Jäsenmaksu ja liittymislomake

Kontiolahden 4H-yhdistyksen jäseneksi voit liittyä maksamalla valtakunnallisen jäsenmaksun 35 €/lapsi tai 70€/perhe. Jäsenyys on voimassa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa. 

Perhemaksulla voivat liittyä jäseneksi kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta alkaen. Varmistathan, että kaikkien perheenjäsenten tiedot ovat lisättynä heti jäsenkauden alussa.

Valitse lomakkeelta ensin Kontiolahden 4H-yhdistys. 
Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

Huom! Älä lisää lapsillesi omia yhteystietojasi. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite saa olla vain yhden kerran tiedoissa.  Lisää lastesi yhteystiedot heidän oman nimen kohtaan, näin lapsi voi ladata oman jäsenkortin.

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.Digitaalinen  jäsenkortti

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. Jos haluat tarkistaa tai muokata tietojasi, pääset päivittämään niitä tällä sivulla olevasta linkistä.

Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi

Digitaalisessa jäsenkortissa pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Käytä samaa matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta vain yhdellä henkilöllä.

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.4H-jäsenedut

Jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan, esimerkiksi kerhoihin, kilpailuihin, leireille, kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin tai  toimia 4H-yrittäjänä. 

Kerhot ovat jäsenille ilmaisia, lisäksi leireistä, retkistä ja kesäkerhoista saa alennusta!

Jäsenetukortilla saat alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lisäksi jäsenillä on 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.
Tervetuloa mukaan toimintaan!