Jäsenedut


4H- jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan.

Kerhot ovat jäsenille ilmaisia, lisäksi leireistä, retkistä ja kesän päiväleireistä saa alennusta!

Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen jäsenkortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lisäksi jäsenillä on 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.

Jäsenetuja nuorten 4H-toimintaan

  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin 4H-koulutuksiin, joiden avulla voit saada esimerkiksi kesätöitä. Osaamisestasi saat tunnustuksena todistuksen. 
  • Voit perustaa 4H-yrityksen, jos olet 13–28-vuotias. Saat apua ja tukea 4H-yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan. 
  • Voit saada töitä 4H:n kautta esimerkiksi kerhonohjaajana, puutarhanhoitajana, siivoojana tai koiranhoitajana. 

Tietoa valtakunnallisista  jäseneduista löytyy täältä.


Alueelliset ja paikalliset jäsenetuliikkeet:

VAATEMYYNTI.FI  Raatekankaantie 22, Joensuu
10% alennus verkkokaupan tuotteista. Alennuskoodi löytyy jäsenkortilta.

HELIOS VALOKUVAUSLIIKE, Koskikatu 5, Joensuu 
10 % alennus
Lisätiedot: Normaalihintaiset valokuvat ja valokuvaustarvikkeet (ei koske kameroita ja vastaavia laitteita). Jäsenetu toistaiseksi.

KUVANMAAILMA (valokuvausliike), Siltakatu 14, Joensuu 
10 % alennus normaalihintaisista kuvatuotteista. Jäsenetu toistaiseksi.

TIMANTTISET KULTA-CENTER, Kauppakeskus Prisma  
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista, ei koske älykelloja. Jäsenetu toistaiseksi.Jäsenedut.fi kokoaa edut yhteen

Rekisteröidy jäsenedut.fi-palveluun ja ota käyttöösi valtakunnallisia etuja eri yrityksiltä. Jäsenedut.fi kokoaa yhteen jäsenetuja tarjoavat yritykset ja yhdistysten jäsenet.

Palvelu tuo 4H-järjestön jäsenten saataville vaihtuvia jäsenetuja. Tarjolla on mm. lehti-, autoilu-, hotelli- ja ravintolaetuja sekä hyvinvointiin liittyviä etuja.

Esimerkiksi nämä edut, yritykset ja palveluntarjoajat voit hyödyntää jäsendut.fi-palvelun kautta:  F-Secure-tietourvaetu, Lehtikuninkaan hintaetuja lehtitilauksista, autonvuokrausetuja, Reima.com-etu, hotellietuja Tallinnassa ja Latviassa ja paljon muuta.

Tutustu jäsenedut.fipalveluun, ja lue tarkemmin näistä eduista sekä monista muista. Etukoodit saat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröintisivulta voi myös tilata palvelun uutiskirjeen. Uutiskirje on kätevin tapa saada tietoa uusista eduista ja jotkut edut ovat esillä ainoastaan uutiskirjeessä. Jokaisen kirjeen lopussa on linkki ”unsubscribe”, jota klikkaamalla uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vapaaehtoista kaikille 4H:n jäsenille. 4H ei luovuta jäsenetietojasi yrityksen käyttöön eikä tähän palveluun käytetä jäsenmaksuvarojasi. Jokainen jäsen voi itse niin halutessaan ottaa palvelun ja siellä tarjotut edut käyttöönsä. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin jäsenedut.fi-palvelusta.

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.