Planeetta sanoi minulle -Leader hanke

"PLANEETTA SANOI MINULLE…"

hankkeen teemana on nuorten herkistäminen ympäristöasioille, tänä vuonna erityisesti vesiympäristötietoisuuden lisääminen. Haluamme tällä musiikkivideolla tuoda esille veden monet kasvot. Olemme tehneet myös vesiaiheisia julisteita, pinssejä sekä tarroja.

Planeetta sanoi minulle teemaa toteuttaa 8 hlö nuorisoryhmä Joensuusta ja lähialueilta. Hanke on vaatinut meiltä sitoutumista ryhmäkokoontumisiin Joensuussa kaksi kertaa kk.

Lisäksi ideoimme ja toteutamme ryhmänjäsenenä vuosittain vaihtuvaa teeman mukaista tuotosta kansainvälisiin tapaamisiin sekä kerromme ideoistamme oman alueen muille nuorille.

Kansainvälisessä hankkeessa yhteistyömaamme ovat Luxemburg (2 ryhmää), Ranska ja Viro. Suomessa hanketta hallinnoi Joensuun Seudun Leader yhdistys ja mukana on Pyhäselän ja Kontiolahden 4H-yhdistykset. Tekemämme materiaalin esittelimme heinäkuun viimeisellä viikolla Luxemburgissa, jossa perehdyimme myös muiden maiden vesiesityksiin sekä työskentelimme taiteen, musiikin, teatterin ja valokuvauksen keinoin teemaan liittyen yhdessä muiden maiden nuorisoryhmien kanssa.

 

Kato peiliin ja muista, että pohjalta ei rengaskaan pelasta!