Angrybirds-puisto

12.12.2015, 43 reipasta lasta ja nuorta odottivat jo aamulla innoissaan bussia Angry Birds puistoon. Mukaan lähtivät myös Mia, Sara ja Anna. Bussimatka tuntui kestävän ja kestävän, mutta niinhän sitä sanotaan, että "odottavan aika on pitkä". 

Odotus kuitenkin palkittiin, kun saavuimme perille änkkäripuistoon! Ohjeiden kärsivällisen kuuntelun jälkeen jokainen pääsi tutustumaan puiston hienouksiin omaan tahtiin. Ennen puistossa käyneet näyttivät ensikertalaisille makeimmat paikat ja tylsää ei kyllä päässyt tulemaan.

Puistosta löytyi temppuratoja, Avaruusalue kiipeilyputkineen, pesä-, jalka-, ja koripallokentät, golfrata, trampoliineja, skeittiramppeja ja vaikka mitä tosi hauskaa. Todella mahtavaksi osoittautui myös palikka-allas, jonne sai hyppiä trampoliineilta, kiipeilyseinältä ja luvan kanssa myös skeittirampilta.

Söimme touhuilujen lomassa hyvän aterian, jonka jälkeen jaksoimme taas jatkaa seikkailua puistossa.

Osa suoritti polkuautoradalla ajokortin, osa yritti tiputtaa Angry Birds -possuja alas niiden torneista ja osa pelasi valitseinäpeliä.

Noin neljän tunnin hauskanpidon jälkeen tuli aika pakkautua takaisin bussiin ja kääntää nokka kohti Kontiolahtea. Hyvillä mielin, eväitä napostellen ja parhaista hetkistä keskustellen kotimatka sujui oikein mukavissa merkeissä. Matkalaiset kertoivat, että "kaikki oli kivaa, kaikki oli parasta ja varsinkin se vaahtomuoviin pää edellä hyppääminen!". Loppumatkasta tuli kysymys, lähtisittekö uudestaan Angry Birds -puistoon ja vastaukseksi tuli yksimielinen "kyllä", osa olisi kääntynyt vaikka samantien takaisin.

Kaikin puolin hyvin sujununeen reissun jälkeen, jäädään odottamaan seuraavaa!:)

T. Anna ja Sara +Mia